Wat is Barracuda


Barracuda is een café in de studentenbuurt van Antwerpen, wat echter niet wil niet zeggen dat je er te maken krijgt met vulgaire studentikoziteit.
Een frisse pint – geschonken door gediplomeerde bierschenkers – verblijdt zowel de enthousiaste eerstejaarsstudent, de student die eeuwig blijft hangen alsook de vermoeide werkende mens die nood heeft aan een pauze.
Voor velen wordt “den Barra” al snel hun stamcafé.


Naast die frisse pint, koffie en verse theetjes, kan je er ook veel verschillende bieren bestellen.
Goedkope maar overheerlijke cocktails doen velen versteld staan, net als de – verrassend originele – shotjes.
(ooit al eens een Orgasme gedronken? In Barracuda kan het allemaal!)

Terras Barracuda

Het zonnige terras, compleet met bamboestruiken , voelt heel zomers aan, zelfs wanneer het al wat kouder begint te worden!
Bent u toch wat een koukleum: niet getreurd, binnen is het al even gezellig als buiten.


Het personeel – allemaal stoere, gespierde binken en aantrekkelijke, intelligente vrouwen – staat u met raad en daad bij met het maken van die moeilijke keuze. Daarnaast staan deze sympathieke mensen ook klaar om een babbeltje met u te slaan na het laatste examen, de nieuwste crisis op het werk of om u te troosten als u op een onhandig moment struikelt over een kruk.


Barracuda is uitstekend voor een avondje doorzakken, gezellig samenzijn, een lief op te scharrelen of rustig de krant of de Humo te lezen (die overigens binnen beschikbaar zijn).
Aan de voetballiefhebber wordt ook gedacht!
Zelfs de pechvogel die nogal laat binnenkomt kan meekijken, want free wifi belangrijke matchen worden uitgezonden op groot scherm.


Ook niet onbelangrijk: Voor de 21ste eeuwse medemens is er uiteraard gratis Wifi voor het obligatoire Facebook, Snapchat, Instagram, Whatsapp of Tinder (al zal u dat hier niet nodig hebben).